Frontpage What's new Like us on FB Your account Contact us
Choose language
Suomi English
Categories
Information pages
Payment methodsToimitusehdot / StyleRide

Maksutavat

Hyväksymme Suomalaisista verkkopankeista Nordean, Sammon, Osuuspankin ja Säästöpankin verkkomaksut sekä lähitulevaisuudessa myös Luottokunnan luottokorttimaksut (Visa/Mastercard). Postiennakolla maksettaessa maksu suoritetaan postikonttorissa tuotteita noudettaessa (maksuvälineinä postissa käyvät mm. käteinen, pankkikortit ja luottokortit). Jos tuotteet on jo maksettu verkkopankissa tai luottokortilla, tuotteet voi noutaa veloituksetta.

Ennakkomaksulla

Tilaus maksetaan kauppiaan tilille ennen tuotteiden toimitusta. Tilausvahvistus sisältää tiedot tilauksen maksun suorittamiseksi. Mikäli maksua ei ole suoritettu 14 päivän kuluessa, tilaus peruuntuu. 

Laskulla

Laskulla palvelun ehdot:

- StyleRide Oy on tehnyt asiakkaan kanssa laskutussopimuksen
- Asiakkaan täytyy olla yli 18-vuotias
- Asiakkaalla ei saa olla luottotietomerkintöjä
- Asiakkaalla ei saa olla maksamattomia laskuja StyleRide Oy:lle

Lähetämme tilauksen mukana laskun, jonka eräpäivä on 7 tai 14 päivää siitä kun tilaus on lähetetty. Maksamattomasta laskusta lähetämme huomautuksen, josta peritään huomautusmaksu. 

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia ja Matkahuoltoa. Tuotteet lähetetään parin seuraavan arkipäivän aikana. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa. Voit myös noutaa tilaamasi tuotteen myymälästämme.

Toimituskulut

Tilauksiin lisätään Postin tai Matkahuollon kulut. Myymälästä noudettaviin tuotteisiin ei lisätä toimituskuluja.

Toimitusaika
 
Tilaukset pyritään toimittamaan postiin tilauspäivänä (ennen klo 14.00 tehdyt tilaukset) tai parin seuraavan arkipäivän aikana. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

Viallisen tuotteen palautus
 
Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta sales@styleride.fi, tai puhelimella numerosta 045-8735996. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset
 
Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta sales@styleride.fi,
- Puhelimella numerosta 045-8735996


Shopping cart
0 pcs
Shipping methods
Matkahuolto Near ParcelTarvitaan paikkakunta
Fetch from merchant's store0.00€
The shipping fees are automatically updated according to your cart contents.
Specials
NOMONRO DRESS CLIP LASERED FLOWER (GREY) NOMONRO DRESS CLIP LASERED FLOWER (GREY)
13.00€  16.95€
346 BALLOON TIRE BLACK 24X3.0" 346 BALLOON TIRE BLACK 24X3.0"
30.00€  39.95€
28" X 57MM BLACK ALU RIM 36H 28" X 57MM BLACK ALU RIM 36H
38.00€  49.95€
What's new
KMC X9 1/2x11/128" 114L
KMC X9 1/2x11/128" 114L
34.95€
Product search
Enter a product search keyword
 
Advanced search
Facebook
Instagram